Hvorfor Salgsbureauet?

Hos Salgsbureauet ved vi, hvor vigtigt der er, at vi kender jeres virksomhed og jeres værdier samt go-to-market strategi. Det betyder, at vi kan repræsentere jeres virksomhed, som var vi en del af denne. Derfor vil vi være jeres samarbejdspartner og sikre, at vi tager udgangspunkt i jeres behov, der hvor jeres virksomhed befinder sig netop nu.

Vores medarbejdere er vores ressource, og derfor uddanner og coacher vi løbende. Medarbejdere hos Salgsbureauet er drevet af succes og udfører deres arbejde ud fra devisen;

Vores kunders succes er vores succes!

Når vi sætter holdet til en konkret opgave, sørger vi for, at vores medarbejdere matcher målgruppen bedst muligt i forhold til alder, viden og interesser.

Når en af Salgsbureauets medarbejdere henvender sig på vegne af jeres virksomhed, er kunden ikke i tvivl om, at det er jer, der ringer til dem. Når opgaven er i gang, er vi i løbende tæt dialog med den enkelte medarbejder. 

Erfaringer på tværs af organisationen og vores projektlederes indsigt i strategi og salgspsykologi bidrager sammen til, at medarbejdernes tilgang til opgaven hele tiden er den mest optimale.

Vores virksomheds størrelse gør også, at ledelsen er meget tæt på den enkelte medarbejder og sikrer dermed fuld fokus på alle opgaver.